Честито: Гичка от „Хелс Китчън“ се захвана с кетъринг!

Честито: Гичка от „Хелс Китчън“ се захвана с кетъринг!
5 (100%) 1 vote

Гичка от „Хелс Китчън“ се захвана с кетъринг!

Колоритната Гичка от „Хелс Китчън” си намери работа. Готвачката от Костинброд стана любимка на целия народ след участието си в кулинарното шоу по Нова телевизия.

Гичка

Гичка си намери работа, занимава се с кетъринг

Преди да влезе в телевизионното реалити тя била готвачка в ученически стол. След това обаче се оказала без работа. Но сега самата тя се похвали, че вече си е намерила ново работно место.

„Имам си вече работа. Занимавам се с кетъринг”, похвали се самата Гичка.

Устата Гичка разкри в „Кухнята на Ада”, че била омъжена от 16 годишна. Защото забременяла с дъщеря си не отишла на абитуриентски си бал. Свекър й също бил готвач. Гичка Красимирова бе нарочена от медиите, че мъжа й е наркодилър.

Тя нито отрече, нито потвърди тази информация. Но каза само, че най-голямото й богатство от него й била 12-годишната й дъщеря. Тя е доволна, че момиченцето й също добре се оправя в кухнята.

Саматя тя я учи да уважава родителите си. А тя започнала да се оправя още на 15 години. Нейните родители били хлебари и баничари, заминали за Испания и тя трябвало да се оправя сама. В София била принудена да работи, за да си плаща квартирата и да учи едновременно.

Доволна е, че при влизането й в кухнята на Хелс Китчън зад нея застанали голямото й семейство, а плътно зад гърба й застанала нейната свекърва.

Брюнетката споделя, че най-трудният момент в предаването били когато видяла близките си.

„Вечерните резервации бяха много тежки. Отстрани изглежда лесно, но не е така. Най-тежка беше резервацията за близките ни.

Не откъсвах очи от тях, а в същото време трябваше и да готвя”,спомня си Гичка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар