Неизвестен факт за Натали Трифонова

Неизвестен факт за Натали Трифонова
5 (100%) 1 vote

Натали Трифонова бързо спечели симпатиите на зрителите

Очарователната Натали Трифонова успя за кратък период да спечели симпатиите на зрителите. Красавицата сбъдна мечтата си да стане известна. От малка мечтаела за бляскава телевизионна кариера.

Въпреки, че работи дълго време в ТВ7, звездата й изгря след започването на работа в бТВ. Очарователната блондинка замества Стаси Цалова, която преди две години излезе в майчинство.

Амбициозната Натали се явила на кастинга за синоптичка, организиран от медията и била на седмото небе от щастие, след като научила, че ще получи работното място.

Но феновете й са притеснени от новината за завръщането на Цалова. Според мълвата красивата Натали Трифонова ще остане без работа. Зрителите се надяват, че ръководството на бТВ ще намери компромисен вариант и няма ги лиши от присъствието на дългокраката блондинка.

Натали Трифонова спечели зрителите не само с невероятната си красота, но и с непринуденото си поведение. Красавицата обожава купоните и предизвикателните тоалети и не пропуска възможност да покаже прелестите си.

Но малко известен факт е, че някога тя не е била такава, пише Хот арена. Натали страдала от голям комплекс. Като тийнейджърка тя била свита и затворена, тъй като се срамувала от кривите си зъби. Но благодарение на баща й, който е известен стоматолог, днес тя пленява всички с очарователната си усмивка.

Красавицата произхожда от семейство на лекари. Баба й е една от най-известните детски лекарки в родния й град. Възрастната жена се надявала, че внучка й ще наследи нейната професия. Но от малка Натали мечтаела за бляскава кариера.

Баба й често я критикува не само заради професията, която си е избрала, но и за начина й на обличане. Възрастната жена съветва внучка си да е по-сдържана при избора на тоалет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар