Гичка от „Хелс Китчън“ смени професията (Вижте с какво се захвана?)

Гласувайте за статията

Гичка с нова работа

Гичка от „Хелс Китчън“ смени професията. Бившата училищна готвачка, която спечели не само зрителите, но и шеф Ангелов, има нова работа. Готвачката сподели какво е научила от участието си в кулинарното шоу, кои са били най-вълнуващите и стресови моменти в предаването и какво работи в момента.

Според Гичка Дани Спартак заслужава победата. „Дани го заслужава. Той е много добър готвач“, казва тя пред vesti.bg. Фаворитът й обаче е бил Филип. „Моят фаворит беше Филип. Той е истински професионалист в кухнята и на теория, и на практика знае много“, споделя Гичка. Тя решава да участва в „Хелс Китчън“ съвсем случайно и не вярва, че ще я изберат. През цялото време Гичка има подкрепата на своето семейство. „Радвам се, че участвах и успях да науча доста неща и да се запозная с много хора“, казва още тя.

По време на кулинарното шоу на Гичка най-много й липсва нейното семейство. А най-трудно й е, когато другите не вярват в нея и я наричат слаб готвач. „Най-трудно ми беше, когато някои от участниците ме наричаха слаб готвач“, споделя тя. Гичка никога няма да забрави как шеф Ангелов я е накарал да яде стриди, както и най-вкусното шкембе, което някога е яла, в ресторанта му.

Гичка проявява интерес към готвенето още от малка. Но веднъж моли свекъра си да я научи на занаята, след неуспешния й опит да сготви коприва. „Така започна всичко“, спомня си Гичка. Тя споделя и какво е научила от шоуто. „Научих, че когато има кой да ти подаде ръка (да ти покаже кое как се прави) винаги ще се справиш, стига да имаш желание, естествено. Също така разбрах, че не трябва да се доверяваш прекалено много“, казва тя.

Гичка си намери нова работа сн. nova.bg

Гичка си намери нова работа сн. nova.bg

Гичка вече има и нова работа. „В момента работя, но не в стола. там започнах просто, за да се запозная с детската кухня. Сега се занимавам с кетъринг“, разкрива любимката на шеф Ангелов и на зрителите. Тя споделя още, че прави ястията от шоуто на детето си, защото на него му харесват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар