Ново начало за Мариана Векилска

Гласувайте за статията

Мариана Векилска се носи на крилете на любовта

Мариана Векилска отвори нова страница. След като отслабна драстично и промени визията си, телевизионерката си хвана младо гадже. Както вече стана ясно, 44-годишната водеща има връзка с 36-годишния Калин Врачански.

След раздялата със Симо, тя буквално е обсебила новия си любим. Клюката гласи, че тв водещата се е нанесла в дома и зорко следи всяка негова крачка. Причината за това е, че Векилска ревнува лудо по-младия си любим.

Тя е редовен посетител на представленията в театър „София“ и причината за това е връзката й с Калин Врачански. Водещата следи от първия ред сценичните му изяви и не го оставя въздух да си поеме.

Очевидци разказват, че преди дни са засекли двойката в столично заведение. Векилска не пропуска възможността да демонстрира близостта си с актьора, особено на публични места.

Докато обядвали с любимия й, тя през цялото време поднасяла храната с вилицата до устата му. Очевидци на романтичния обяд коментират, че подобно поведение е недопустимо за жена на нейната възраст.

Впечатление прави, че Мариана Векилска прави всичко възможно всички да разберат за връзката й с Калин. Често се случвало, тя да прави изказвания на висок глас, от които става ясно, че двамата вече делят един покрив.

Според слуховете телевизионерката се е нанесла в дома на актьора, за да следи всяка негова крачка. Мариана Векилска се страхува той да не тръгне по стъпките на Симо и да започне да й изневерява. Но за никого не е тайна, че Калин се слави като плейбой и нищо чудно много скоро водещата да се окаже просто поредната жена в живота му, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар