Ето какво не знаем за Натали Трифонова

Гласувайте за статията

Натали Трифонова произхожда от семейството на известна докторска фамилия

Очарователната Натали Трифонова успя да спечели за кратки сърцата на зрителите. Красавицата е една от най-коментираните водещи. И въпреки, че често присъства в светските хроники на жълтите издания, не знаем много за нея.

Блондинката произхожда от известна докторска фамилия. Баба й Маргарита Ковачева е един от най-известните детски лекари в родния й град Велико Търново. Майката на очарователната Натали също се изявява в тази сфера. Родителката й работи към зъболекар.

Близките на водещата мечтаели тя да наследи професията им и също да се занимава с медицина. Но от малка красавицата мечтаела за кариера под светлините на прожекторите.

Бабата на Натали все още не може да свикне с професията й. Уважаваната докторка съжалява, че внучка й не е тръгнала по нейните стъпки.

Пред приятелките си Маргарита се жалва, че заради решението си внучка й постоянно присъства в жълтите хроники. Възрастната жена не одобрява и начина, по който внучка й се облича.

Натали Трифонова е част от екипа на бТВ от 2016 година. Медията обяви кастинг за синоптичка след излизането на Стаси Цалова в майчинство.

Дни след като се явила на кастинга, Натали Трифонова получила чаканото обаждане. Но скоро предстои завръщане на Стаси в ефир и според мълвата блондинката ще бъде свалена от ефир. Зрителите се надяват, че продуцентите ще намерят компромисен вариант и любимката им ще остане в бТВ.

Друга гореща клюка гласи, че Натали се е уредила с работа в бТВ благодарение на връзката си със Слави Трифонов. Въпреки, че тя отрича, запознати коментират, че двамата са имали кратък любовен романс.

Преди време тя се яви на кастинга на „Танцувай с мен“. Но лично Дългия не я одобри, припомнят наблюдателни зрители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар