Хванаха Фънки в жестока лъжа

Хванаха Фънки в жестока лъжа
3 (60%) 2 votes

Билетите бяха пуснати в продажба още през декември миналата година

Музикантът Димитър Ковачев, по-известен като Фънки, бе сгащен в жестока лъжа.

Хора, опарени от Фънки разкриват, че рокаджията, който не пропуска да се похвали, че е довел редица световни музиканти да свирят в България, си е позволил да сътвори грандиозна лъжа. Фирмата на Фънки – „София мюзик ентърпрайсис“, е измамила феновете на Стинг да купят билети за двата му концерта. Те ще се проведат на 19 и 20 юни в Античния театър в Пловдив.

Според предварителните обещания, музикалните фенове щели да имат възможността да чуят най-големите хитове на Стинг. По-късно обаче се оказало, че половината от времето на концерта, ще бъде запълнено от друг певец. Става въпрос за Шаги.

Фънки

Билетите бяха пуснати в продажба още през декември миналата година

Билетите бяха пуснати в продажба още през декември миналата година и се изчерпаха за раз време. Те бяха разграбени като топъл хляб, при все, че най-евтините билети вървяха по 110 лева, а най-скъпите – по 190 лева.
Само две седмици преди събитието обаче се оказа, че музикалните фенове са били излъгани жестоко.

Вместо да имат възможността да чуят всички хитове на Стинг, както е било обявено в началото, те ще слушат парчета на реге изпълнителя Шаги. Променено е дори и името на събитието. Това кара мнозина от закупилите вече билети да се чудят дали изобщо ще бъдат допуснати до концерта.

Музикалните фенове недоумяват защо са били излъгани, вместо още в самото начало да бъде обявено, че на сцената ще излязат двама изпълнители, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар