Поли Генова ужаси с рокля като пеньоар (Певицата със странен избор на тоалет)

Гласувайте за статията

Поли Генова е блестяща, но само на сцената, в ежедневието не обръща внимание на тоалетите си

Поли Генова когато не е на участие или на малкия екран изглежда повече от скромна. А свидетели разкриват, че са я виждали в доста нелепи тоалети в ежедневието.

Очевидци едва разпознали онзи ден талантливата певица. Поли била с жълта рокля. Наподобяваща пеньоар.  И с прическа, която е пагубна за доброя й външен вид. Косите й били с някакви оранжеви отблясъци. Сякаш отдавна русата й грива не се е срещала с четката и боята. Потресаващия й вид се допълвал от огромна  чанта в сребристо. Която изглеждала като торба и завършвала цялостната комична визия на влюбената във филипинец певица.

Снимка: Инстаграм

Някои я сравняват с блатна вещица заради странния й тоалет.

Поп изпълнителката, която е ментор и оценител в „Гласът на България” чакала на паркинг младата надежда Виктория Динкова, която бе в нейния отбор по време на музикалното шоу. Въпреки, че Вики бе любимката на Поли, че и на публиката тя не успя да спечели големия финал. Към двете се присъединил и Йордан Митов, който е музикант. И всички се качили в Инфинити-то на Поли.

Певицата отпрашла с компанията си към сградата на „БГ Радио”. Когато пристигнала шофьорката слязла от колата. Наметнала се с жилетка във вишнев цвят. Полъкатушила покрай спрелите автомобили и потънала в сградата където се намира радиото, предават от електронното издание лидер в светските новини hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Поли Генова ужаси с рокля като пеньоар (Певицата със странен избор на тоалет)”

  1. Еми

    юни 10. 2018

    Голямо разкритие ! Всички знаем,че совите не са това, което са.А иначе претенциите са големи.

  2. Гошо

    юни 10. 2018

    Талантливата ? Не смятам.И там е проблема, а не,че се е занемарила.

Добавете коментар