Крум Савов изживява личен катарзис покрай „Смени жената“ (Още подробности)

Гласувайте за статията

Крум Савов с драматична изповед

Крум Савов направи драматична изповед след участието си в предаването „Смени жената“. След предаването спортният журналист преживява личен катарзис, пише „Шоу“. Той разказа какво се е пречупило в него след участието си в „Смени жената“.

„Усещането, че някои неща в този живот са даденост, а всъщност човек трябва да се бори за тях. И когато един човек ги е достигнал, да умее да ги оценява. Миговете между горната и долната точка на въртящото се колело често пъти са малки и бързо се завъртат“, разсъждава журналистът. Крум Савов не се притеснява от мъжките сълзи. „Не се притеснявам от мъжките сълзи, когато са предизвикани от нещо, което би стегнало на всеки гърлото. Не виждам проблем да плача, когато ме е докоснала някаква емоция, от която не се срамувам, че я имам“, казва спортният журналист. Според него няма нищо немъжествено ако от щастие или разочарование ти потекат сълзи. „Минавал съм през такъв тип емоция“, допълва Крум.

Спортният журналист споделя още, че въпреки възможностите си, те с Мая не минават в другата крайност. „Аз като семейство от средната класа мога да кажа, че се съобразяваме и не отиваме в посока разточителство или разглезване, пресищане с материални придобивки“, казва журналистът. Трудният момент за Крум идва когато той остава сирак твърде млад. „Нямах подкрепа от братя, сестри или богати роднини. Тогава минах през сериозни перипетии. Чак да мизерствам – не, но един недоимък с всичките му симптоми – да си продавам дрехите, да се храня оскъдно и еднообразно, да се боря да оцелея“, спомня си спортният журналист.

„Естествено, че мога да сменям крушки, но определено технологиите и този тип работа, свързана с домакинството, не ми идва отръки“, споделя журналистът за смяната на крушки в техния дом с Мая. „Научил съм се, че човек трябва да набляга там, където се чувства най-силен“, допълва той.

Крум Савов с драматична изповед след "Смени жената" сн. YouTube

Крум Савов с драматична изповед след „Смени жената“ сн. YouTube

Въпреки че е изключително критичен към всичко в живота си, Крум Савов казва, че може да се извинява, когато не е прав.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар