Измама: Нагласиха победата на Гери-Никол в „Капките“!

Измама: Нагласиха победата на Гери-Никол в „Капките“!
5 (100%) 1 vote

Гери-Никол печели „Капките”, измамата е потресаваща!

Остават четири дни до финала на формата по Нова телевизия и варненското чудо Гери-Никол е бъдещият победител на този сезон на „Като две капки вода”. Това вече е известно на участниците и на хората от екипа.

Гери-Никол

Гери-Никол с нагласена победа в шоуто

Поп фолк звездата Коцето е евентуален фаворит, но той вече за втори път печели реалите формат-ВИП Брадър. И затова продуцентите решили, че не е уместно отново той да грабне победата.

Другите двама в най-успешната четворка за сезона са освен 19-годишната варненка Гери-Никол, още поп певеца Славин Славчев и звездата от „Столичани в повече„ Иван Юруков.

Славчев също е печелил формат, той стана големия победител в Х фактор. Яката дупара обаче, подплатена с парите на тати мачка всичко, що се изпречи на пътя й.

Тя е заемала челно место в музикалните класации и хип-хоп наградите, но не е печелила челна позиция в телевизионна продукция.

В началото на шоуто варненското чудо тръгна доста несигурно и мнозина се разочароваха, че с пеене си изкарва парите. Малкият брой точки, които й даваха зрителите и журито показваха ниските й възможности в шоуто.

С накърнено его от непрекъснатите нападки на Фънки тя впрегна връзките си и нещата се обърнаха. В средата на шоуто всичко се обърна в нейна полза.

По време на продукцията между Гери-Никол и Златка Райкова имаше приятелство. Но после младата варненска певица направи всичко възможно Русата Златка, считана за гвоздея на шоуто бързо да се забрави и да остане на задна позиция.

Голямата Софи Маринова също остана в сянката на варненката. Не защото няма талант, а понеже няма… власт.

За никого не е тайна, че победата на Гери-Никол е предрешена и това ще стане ясно на края на шоуто-28 май, понеделник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Измама: Нагласиха победата на Гери-Никол в „Капките“!”

  1. Златена

    май 24. 2018

    За да прецакаме плана на бащата на Гери-Никол на 28 май 2018 понеделник когато е финалът на Като две капки вода да гласуваме със смс за Иван Юруков.Според харесванията в фейсбука на като две капки вода 1..Иван Юруков 2.Константин 3.Славин Славчев 4.Гери- Никол

Добавете коментар