Голям: Слави Трифонов дава цялата печалба от концерта си в Лондон на болни деца! (виж тук)

Голям: Слави Трифонов дава цялата печалба от концерта си в Лондон на болни деца! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов обяви решението си на пресконференция с родители на деца с увреждания!

Шоумен номер едно в страната Слави Трифонов взриви обществеността днес. Той съобщи официално, че дарява парите от концерта си в Лондон на болни деца. Както знаем, събитието ще се проведе другия месец и е ситуирано в най-голямата европейска зала The O2 Arena.

Слави Трифонов

Слави Трифонов дарява цялата печалба от грандиозния концерт в Лондон на болни деца

„Концертът на „Ку-ку бенд“ на 9 юни в най-голямата европейска зала – The O2 Arena в Лондон, ще се казва „Системата ги убива“.

Концертът ще е в подкрепа на родителите на деца с увреждания. И затова ние ще дарим цялата печалба от този концерт за тяхната кауза. Защото смятам, че тяхната кауза трябва да е кауза и на всички нас.

Това, че майките на тези деца не бяха допуснати в Парламента и им обясняваха, че има някакъв дрескод, ни възмути дълбоко. И това, което можем да направим е да ги подкрепим, а моралната подкрепа в случая не е достатъчна.

С моите колеги споделяме тезата, че сме българи, че има такъв народ, а не че има такъв дрескод.

Така че всеки един, който ще дойде на концерта, няма да бъде просто на концерт, а ще бъде съмишленик в кауза. Каузата да бъдем общност“, заяви категорично Слави Трифонов по време на пресконференцията, която даде заедно с родители на деца с увреждания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Голям: Слави Трифонов дава цялата печалба от концерта си в Лондон на болни деца! (виж тук)”

  1. Иванов

    май 22. 2018

    Браво!!!!! Поклон на Слави и целия екип!!!! Браво, страхотен шут в дебелите задници на самозабравилите се „управляващи“, мамка им!!!!!! Време е да ги изметем!!!!!!!!!

Добавете коментар