Наследницата на Васил Илиев в люта битка с Мая Илиева

Гласувайте за статията

Ивона е възмутена от лакомията на Мая

Дъщерята на покойния мафиотски бос Васил Илиев поведе люта битка със съпругата му Мая Илиева.

Оказва се, че наследницата на Васил Илиев е почти толкова митична фигура, колкото баща й.

23 години, след като шефът на ВИС Васил Илиев бе убит, Ивона успяваше да стои далеч от светлините на прожекторите. Единственото светско събитие, на което се показа, бе състезанието по борба в памет на братя Илиеви, организирано от самата нея. Лично тя раздаде наградите на младите надежди на спорта, взели участие в състезанието.

Васил Илиев

Ивона е възмутена от лакомията на Мая

При все, че наследницата на Васил Илиев вече е на 31 години, не мисли за семейство и деца, тъй като все още не може да случи на подходящия мъж. След като завърши престижен университет в Швейцария, тя се върна в родния Кюстендил, където управлява ресторант в съдружие с леля си – Мариана Илиева.

Ивона не крие ненавистта си към Мая Илиева. Тя е възмутена, че Мая оставила баба й да мизерства, заграбвайки цялото богатство на Васил Илиев. В този ред на мисли наследницата на Васил Илиев не желаела да вижда Мая Илиева дори и на снимка.

Пази скъпи спомени за баща си, но не желае да говори за миналото, тъй като се натъжава. Ивона споделя през сълзи, че е била едва 9-годишна, когато е изгубила родителя си. Решена е, че ще води битка докрай с Мая Илиева и е възмутена от лакомията й, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар