Деси Банова няма да сбъдне най-голямата си мечта

Деси Банова няма да сбъдне най-голямата си мечта
3 (60%) 2 votes

Деси Банова мечтае за това от дете, но мечтата й няма да се сбъдне

Най-голямата мечта на Деси Банова няма да се сбъдне. От малка тя си представя с трепет този момент. Но той ще остане просто блян за нея.

Бившата синоптичка получи категоричен отказ и вече знае, че мечтата й няма да се сбъдне. Тя поканила Лили Иванова да пее на сватбата й с Росен Плевнелиев. Блондинката изтъкнала пред звездата, че е любимата й певица и цялото семейство я обожава.

Банова дори споделила с певицата, че от дете мечтае тя да пее на сватбата и винаги си представяла този миг с много вълнение. По време на преговорите телевизионерката изтъкнала, че парите не са проблем и е готова да удовлетвори всички изисквания на примата. Включително и да й осигури специална сцена, на която да се изяви.

Бившата синоптичка многократно подчертала, че парите не са проблем и няма да се пазари за хонорара. Всеизвестен факт е, че за подобни събития примата прибира по 50 000 лв.

Но в разговора си с Деси Банова дори не стигнали до обсъждането на това. Лили Иванова е известна с това, че често отказва изяви без да дава обяснение за решението.

На поканата на Банова обичаната изпълнителка не откликнала с удоволствие. Лили Иванова категорично отхвърлила предложението на бременната Деси Банова. Но все пак изтъкнала и причина за отказа си.

Певицата заявила, че не й се пътува извън България. Но всъщност причината е друга. Лили Иванова не понася Росен Плевнелиев и поканата на Деси Банова се оказала чудесната възможност за нея да покаже това.

Росен Плевнелиев е единственият български президент, който нито веднъж не е честитил рождения ден на звездата. Докато е бил държавен глава, той нито веднъж не е поздравил обичаната изпълнителка за успехите й, пише Хот арена, позовавайки се на „Таблоид“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Деси Банова няма да сбъдне най-голямата си мечта”

  1. Стефка Кокошката

    май 22. 2018

    Уауууууууу!!!!! Ама, как може, бе???? Край, Лили Иванова ми падна в очите!!!!! Да откаже да пее на сватбата на една бивша „ирландска пастирка“, известна още като „чехльо !!!! Той, горкият „плевньо“ навремето спял по паркинзите, докато Лилито си пеела по концертите, а сега не ще да му пее!!!!!! Ууууууузааааассссссссс!!!!!!!!!

Добавете коментар