Ето с какво ще се занимава Меган Маркъл след сватбата

Ето с какво ще се занимава Меган Маркъл след сватбата
5 (100%) 1 vote

Меган Маркъл вече има официален профил в сайта на кралското семейство

След сватбата с принц Хари, Меган Маркъл веднага се сдоби с профил в сайта на кралската фамилия. В него е посочено с какво ще се занимава новата херцогиня.

В профила й има информация и за дейностите, с които се е занимавала в миналото. Но за актьорската й кариера не се казва почти нищо. Набляга се единствено на благотворителната  дейност и социалните инициативи, в които красавицата е участвала.

Тя е представена като активист в програма на ООН. С тази дейност съпругата на принц Хари се занимава от 2015 година и като херцогиня ще продължи активно с работата си в този аспект.

В профила е посочено и какви ще бъдат бъдещите ангажименти на актрисата. От информацията, публикувана там, става ясно, че Меган Маркъл ще поеме изцяло задълженията си в помощ на Кралицата. Тя ще продължи активно да се занимава със социални дейности и благотворителност не само в Кралството, но и извън неговите предели, пише ПИК, позовавайки се на ДПА.

В качеството си на херцогиня Меган Маркъл се отказа от кариерата си на дизайнер. От няколко години тя развива собствен моден бранд. Но това вече остана в миналото.

Преди година красавицата закри и лайфстайл блога си, в който публикуваше интервюта с известни личности. С брака си с принц Хари, тя сложи край и на актьорската си кариера.

Покрай брачния й съюз идват не само множество облаги, но и куп ограничения, с които херцогинята вече трябва да се съобразява. Едно от тях е, че тя няма право да се появява с голи крака и отворени обувки – нещо, което определено ще й бъде трудно да спазва.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар