Мария на косъм от тежко заболяване

Мария на косъм от тежко заболяване
5 (100%) 1 vote

Феновете на Мария са разтревожени за здравословното й състояние

Мария е на косъм от тежко заболяване, коментират запознати. Напоследък пайнерката има непреодолимо желание за храна и се тъпче без дори да се замисля за последствията от това. Но най-лошото е, че организмът й не може да преработи приетата храна и Мария повръща всичко, което консумира.

Според запознати, това е първият етап на заболяване булимия. Той протича с предизвикано повръщане, тъй като болният се чувства гузен за това, че е приел голямо количество храна.

От дете Мария не се храни без притеснения и постоянно е на кантара. Самата тя многократно е признавала, че от тежките диети има репродуктивни проблеми. За никого не е тайна, че дъщеричката й Марая е зачената ин витро.

Заради същия проблем Мара Отварачката не успя да дари Християн Гущеров с наследник, въпреки желанието си.

Докато беше с него, тя стриктно спазваше режима за хранене, към който се придържа от години. Но след няколкото неуспешни връзки след развода й с милионера, Мария не е на себе си. Нервите й са опънати до краен предел и тя намира утеха единствено в храната, коментират колегите й.

Първата мисъл, с която се събужда е какво ще хапне през деня. Пайнерката постоянно споделя в мрежата снимки на ястията, които консумира. И по всичко личи, че тя вече не мисли за калории. Набляга най-вече на тестени и сладкарски изделия. Но единственото, на което държи, е храната да е качествена.

Мария се храни единствено в реномирани ресторанти и харчи цяло състояние за това.

На фона на вълчия си глад, пайнерката не само не качва и грам. Но и продължава да слабее, въпреки че не тренира. И това е най-притеснителното. Запознати коментират, че това са първите симптоми на булимия, пише Хот нюлс, позовавайки се на Сикрет.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар