Гала трупа милиони от нов бизнес (Подробности за начинанието й)

Гала трупа милиони от нов бизнес (Подробности за начинанието й)
5 (100%) 1 vote

Гала е убедена, че това начинание ще й осигури по-висок стандарт на живот

Гала най-после намери време да реализира идеята си. Телевизионерката е известна с манията си към грижите за поддържане на кожата. И въпреки, че вече е на 50 години, тя все още може да се похвали със свежа и опъната кожа. Блондинката не крие, че все още не се е подлагала на пластични операции, а разчита единствено на правилно подбраната козметика.

Именно в тази сфера е решила да инвестира. Телевизионерката възнамерява да създаде собствен козметичен бранд. Тя ще разчита на предаването си за промотиране и налагане на продуктите от марката. Освен това блондинката ще заложи и на личния си пример. Все пак тя самата е доказателство, че е възможно кожата да изглежда свежа и опъната дори и в по-зряла възраст.

Блондинката вече е разработила формулите и предстои те да бъдат патентовани. Гала е  убедена, че новото начинание ще й помогне да повиши стандарта си на живот.

Освен това, тя разчита и на съдружието си с Маги Халваджиян. „Ретро“ разкри, че телевизионерката е съдружник на мастития продуцент. Това не означава, че в края на всеки сезон печалбата се дели между братята продуценти и Гала. Но все пак и тя получава солидни приходи от съдружието си с тях.

Изданието разкри, че тя е една от най-богатите дами в родния ефир. И въпреки твърденията й, че има няколко кредита, истината е коренно различна.

Миналата година блондинката се сдоби с апартамент в един от най-луксозните комплекси край Банско.

Тя разполага и с просторен апартамент в престижен столичен квартал, а за обзавеждането му е почарчила повече, отколкото за покупката.

За разлика от останалите си колежки, Гала може да се похвали и с най-луксозен автомобил. Тя притежава джип Порше. Но зад волана му най-често може да се види Стефан, а не блондинката, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар