Сашо Кадиев шокира ефира

Гласувайте за статията

Той стартира днешното предаване с поредната изцепка

Водещият на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви – Сашо Кадиев, шокира ефира.

Зрителите на предаването по Би Ти Ви останаха без думи от начина, по който водещите блеснаха днес.

Докато Десислава Стоянова стартира днешното издание на „Преди обед“ с думите: „Добро утро, драги зрители, аз съм Десислава Стоянова и до мен е Александър Кадиев – двама простосмъртни на вашите услуги.“

Сашо Кадиев

Той стартира днешното предаване с поредната изцепка

Сашо Каодиев разбира се също не се сдържа. Той потвърди думите на колежката си, че са простосмъртни. Веднага след това той продължи с думите: „Каквото искате ни правете, даже ако искате ни убийте в добрия смисъл на думата.“

Десислава Стоянова разбира се не остана безучастна и попита колегата си Сашо Кадиев: „Защо, не ти ли се живее?“.
Думите на наследника на актрисата Катето Евро обаче оставиха всички без думи. Сашо Кадиев изненада всички с отговора си, заявявайки: „Ооо, не!“. Веднагта след това той допълни, че вече му е омръзнало, че е болен и изморен. Вече са оженили младите (с тези си думи визира кралската сватба от съботния ден) и заключи, че е свършен, пише Блиц.

Така и не стана ясно на какво точно се дължи поредната приумица на Сашо Кадиев. За никого не е тайна обаче, че той е способен на всичко и понякога успява да изненада дори екранната си половинка Десислава Стоянова.

Този път обаче не може да се отрече, че прекали. При това за пореден път. Това не е първата му изцепка и вероятно редовните зрители на предаването биха се сетили за още много и то на първо четене, без да се замислят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар