Тежък удар по Катето Евро

Тежък удар по Катето Евро
5 (100%) 1 vote

Актрисата обаче вече крои планове за докарване на допълнителни доходи

Актрисата Катето Евро понесе поредния тежък удар в живота си.

Актрисата от култовия филм „Оркестър без име“, е решена да превърне къщата си в Кокаляне във ферма за отглеждане на пчели. Тя обаче няма намерение да се захваща с това занимание от скука, а поради факта, че доходите й, са твърде ниски.

Когато дошло време да се пенсионира, се оказало, че Катето Евро има само 12 години трудов стаж зад гърба си.
След като окончателно приключи с актьорството, стана ясно, че й се полага пенсия в размер на 200 лева месечно.

Катето Евро

Актрисата обаче вече крои планове за докарване на допълнителни доходи

Катето Евро е категорична, че тази сума е крайно недостатъчна, за да преживява като нормален човек. Именно поради тази причина ще се захване с отглеждането на пчели.
61-годишната актриса разбрала каква пенсия ще получава, след като преди броени дни направила справка в НОИ.

Останала шокирана, когато научила, че на практика има само 12 от изискуемите 34 години стаж за представителките на нежния пол. Катето Евро обаче вече гради стратегия и е категорична, че благодарение на нея няма да й се налага да гладува на стари години.

Тя се е заела сериозно с идеята да се захване с пчеларство. Получения от пчелите мед пък щяла да пласира сред колегите си в арт средите.
Тя вече има един пчелен кошер в двора си в къщата в Кокаляне. Катето Евро не крие, че планира да добави още 3-4 кошера, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Тежък удар по Катето Евро”

  1. бай Сандо

    май 21. 2018

    Половината от населяващите фермата българска са пенсионери по болест със същите приходи. Пет години от моя стаж, като заварчик кумунягите го минаха за трета категория труд, а на следваща ми професия, демократите я оцениха също трета категория, макар да съм на полеви условия ден и нощ, за сълзите на Дявола. Да ти е кеф да се самозапалиш от яд, че неможеш да утрепеш един паразит в тая държава, защото и оръжие нямаш право да носиш. Чий е животът ни бре говеда, та си траете все едно сте напълнили гащите?

Добавете коментар