Грандиозен скандал разтърси английския кралски двор

Грандиозен скандал разтърси английския кралски двор
3 (60%) 1 vote

Принц Уилям може да се размине с трона

Поредният грандиозен скандал разтърси английския кралски двор.

Интригите бяха заформени сред поредната доза тайни, които бяха разобличени. Въпросните тайни засягат пряко английския кралски двор и по-скоро наследниците на покойната принцеса Даяна.

Запознати издават, че принцеса Даяна има незаконна дъщеря, която поразително прилича на нея.
Мълвата, че принц Чарлз и принцеса Даяна имат тайна дъщеря, е един от най-шокиращите слухове, свързан с английския кралски двор.

английския кралски двор

Принц Уилям може да се размине с трона

Към днешна дата въпросната млада дама живее в Ню Йорк, САЩ. Неотдавна съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън се е срещнала с нея. Срещата се е състояла в Ню Йорк.
Според множеството слухове и информация, изтекла от секретните доклади на британските служби, Сара е само с осем месеца по-голяма от престолонаследника принц Уилям.

Списание Globe отбелязва на страниците си, че Сара от години се укрива в САЩ.
Кейт Мидълтън за момента е единствената, която е осъществила контакт с незаконната роднина на престолонаследника. Тя е сериозно притеснена, че Сара може да предяви претенции към трона на Англия.

Покойната принцеса Даяна е била подложена на множество прегледи, преди да се омъжи за принц Уилям. Това било направено, за да се гарантира, че ще може да дари с наследник принц Чарлз.

Медиците, работещи за британския кралски двор взели яйцеклетка от Даяна и я оплодили по изкуствен начин със сперматозоид от Чарлз. Само така можели да бъдат сигурни в съвместимостта им, както и че двамата ще имат деца.

Експериментът приключва успешно, но един от медиците извършва сериозно престъпление. Той изнася тайно оплодената яйцеклетка на Даяна и я присажда на съпругата си. Именно тя износва дъщерята на Даяна и Чарлз и така се ражда Сара, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар