Джон Конуей: Случаят със смъртта на Даяна беше потулен

Гласувайте за статията

Джон Конуей разкри нови подробности около Даяна

Джон Конуей е комик и драматург, но и разследващ журналист. Той е човекът, който се опитва да разбере истината около смъртта на Даяна. Конуей е единственият, който е успял да се добере до транскрипт на пълната документация от разследването на катастрофата, при която загива майката на Хари.

Конуей и екипът му изчитат над 27 000 страници преди той да напише пиесата „Истини. Лъжи. Даяна“, пише БТВ. Според разследващия журналист има доста пропуски около смъртта на Даяна. Най-често задаваният въпрос към журналиста е – „Какво всъщност се случи с Даяна?“. „И изводът, до който стигнахме, беше, че всичко до момента на инцидента си изглежда като инцидент, а всичко, което се случва след това, прилича на потулване на случая… Потулване на случая. Никога няма да забравя тези думи. Тръпки ме побиха“, споделя Конуей. „Онова, което остана след Даяна, беше опетнено. За мнозина тя беше светица, но институцията и медиите по незнайно каква причина целяха да я изметат от историята“, допълва журналистът.

Бавна линейка

Според Конуей не е нормално линейката с Даяна да се движи толкова бавно до болницата след инцидента. „Французите казват, че са направили нещо уникално, като са опитали и са извършили спешна медицинска помощ на мястото на инцидента, което до известна степен е така“, казва още Конуей. „Но им е отнело час и четиридесет минути, което прави средна скорост от 17 км в час“, учудва се журналистът от бавната скорост, с която се движи линейката.

Интересен е и фактът, че линейката е спирала няколко пъти преди да стигне до болницата. „Ясно е, че превозното средство е спирало на няколко пъти по маршрута, има трима свидетели, които са го видели да спира на 450 метра от болницата. Защо за Бога ще спирате на такова малко разстояние от вратите на болницата?“, пита се журналистът. „Информацията, която е била изпратена до болницата е, че тя е била напълно здрава и колкото и да е странно, че тя няма никакви гръдни наранявания“, допълва разследващият журналист.

Първоначално принцеса Даяна е била само с леко сътресение и счупена ръка. „Да, да. Леко сътресение и счупена ръка, а това е лечимо… „, подчертава Конуей.

Джон Конуей разкри нови подробности около смъртта на Даяна сн. Туитър

Джон Конуей разкри нови подробности около смъртта на Даяна сн. Туитър

Пред журналиста двама лекари са потвърдили, че Даяна е била бременна. После те изчезнали безследно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар