Доналд Тръмп най-после посети Мелания след операцията (Последни новини)

Доналд Тръмп най-после посети Мелания след операцията (Последни новини)
3 (60%) 1 vote

Доналд Тръмп честити деня на майката, но забрави собствената си съпруга — Мелания

Доналд Тръмп най-после се сети да посети съпругата си Мелания след операцията. Американският президент заряза жена си за цели два дни, след като се разбра, че в понеделник вечерта тя е била приета в болница по спешност. Американският държавен глава вчера честити деня на майката, но забрави собствената си съпруга. Действията му провокираха гневни коментари от страна на фенове от цял свят.

Милиони го порицаха заради безсъвестното отношение. Съветниците му се опитаха да потушат скандала, но коментарите в туитър не стихнаха. Накрая се наложи самата Мелания да се появи в Туитър, за да успокои всички, че е добре и всичко с нея е наред.

Оказало се, че интервенцията е била заради доброкачествено образувание на единия й бъбрек, което вече е отстранено. Първата дама сподели, че се чувства отлично и се надява скоро да се върне в Белия дом.

„Благодаря на лекарите, които се погрижиха толкова добре за мен. Чувствам се отлично и наистина добре. Нямам търпение да се прибера у дома, в Белия дом. Благодаря за всички топли пожелания и послания за оздравяване“, написа Мелания в Туитър.

Първата дама на Америка се възстановява наистина успешно и е повече от добре. Това потвърди и самият Тръмп, след като прекара цели два часа днес следобед с нея. Президентът се оправда, че има твърде много ангажименти, заради които не могъл да бъде до съпругата си по време на операцията й. Но призна, че се възхищава на силата и куража й. Не е ясно дали синът им Барън е виждал майка си след постъпването й в болница.

Доналд Тръмп най-после посети Мелания в болницата снимки: Twitter

Доналд Тръмп най-после посети Мелания в болницата снимки: Twitter

Младежът по принцип се появява само когато семейството пътува за Флорида, или по празниците. Мелания не крие, че той й е първи приоритет и винаги първата й мисъл е за него. Затова и няма търпение да се прибере у дома.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Доналд Тръмп най-после посети Мелания след операцията (Последни новини)”

  1. бай Сандо

    май 18. 2018

    Сменили са и чипа овчиците ми!

Добавете коментар