Хари и Мегат сияят ден преди сватбата (Снимки от събитието)

Хари и Мегат сияят ден преди сватбата (Снимки от събитието)
4 (80%) 1 vote

Хари и Меган сияят след сватбените репетиции

Хари и Меган се появиха за първи път след скандалите, които тресат фамилията от няколко дни насам. Двойката замина за Уиндзор, където пиха чай с кралицата и направиха репетиция за сватбения ден.

По нищо не личеше, че булката е плакала само няколко часа по-рано. Нито пък, че е била принудена от собственото си семейство, да се оправдава и обяснява за отношенията с баща си.

Томас Маркъл заяви, че няма да може да отиде на сватбата на дъщеря си, тъй като е опериран. Часове по-късно другата му дъщеря излезе с изявление, че той е сам, изоставен и без пари, а Меган нехае, защото била твърде заета да се прави на принцеса в Лондон.

В крайна сметка се разбра, че това съвсем не е вярно. Меган е наясно със състоянието на баща си и дълбоко съжалява, че той няма да дойде на сватбата й.

Актрисата направи публично изявление, в което заяви, че винаги се е интересувала и грижела за баща си. И също така, че дълбоко страда заради състоянието му и е загрижена за него. Тя допълни, че благодари за всички послания за любов и подкрепа на поданиците си, а също и че няма търпение да ги види в събота в Уиндзор.

В изявлението й нямаше и намек за скандала, който семейството й предизвика.

Часове по-късно тя и Хари бяха видени на парти с кралицата. На път към Уиндзор Меган се появи с широка усмивка, но очите й бяха зачервени.

Хари и Меган сияят дни преди сватбата сн. Instagram

Меган и Хари сияят дни преди сватбата сн. Instagram

След края на репетицията, доброто й настроение се бе завърнало. По всичко изглежда, че церемонията е минала по ноти и двамата са готови за големия ден в събота.


Що се отнася до семейството на Меган, част от тях вече са в Лондон за събитието. Но не са поканени в двореца, а ще викат към нея от тълпите пред църквата.
Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар