Деси Цонева отсече: Не иска да се омъжва!

Гласувайте за статията

Деси Цонева каза „Не“ на идеята за сватба и брак с любимия!

Деси Цонева категорично отказва да мине под венчило. Щерката на журналиста Димитър Цонев вече от една година е с най-новото си гадже, но не мисли за сватба и обвързване.

Деси Цонева

Деси Цонева не ще и да чуе за сватба

„Рано ми е за сватба. С гаджето ми се познаваме едва от година”, казва Цонева.

35-годишната телевизионерка има връзка с издателя Явор Стефанов. Те са заедно от година, демонстрират силна любов и привързаност, но не мислят за тази сериозна и решителна крачка.

„Не съм готова за сватба. Няма да се женя скоро. Рано ни е още да мислим за тези неща. Това е сериозно решение. Все пак ние сме заедно само от една година”, заяви Деси.

Преди година тя имаше коренно различно мнение. Тогава чаровницата бе гадже на доста по-големият от нея ресторантьор Георги Джамов. Двамата крояха планове за луда сватба.

Деси искаше да се омъжат, като се спускат със ски по пистите на Банско. Но малко след като двамата се сгодиха лудетината обяви ,че брак няма да има. Според клюката тя хванаха палавият богаташ да я кичи с мощни рога.

С актуалното си гадже Цонева изживява истинска приказка. Двамата не са готови за брак, но изживяват истински вълнуващи моменти, като ходят на ваканции на екзотични места. Последната им почивка бе на Малдивите.

Малко след като се върнаха от почивката Деси бе на моминско парти на приятелката си. Макар и на шега водещата влезе в ролята на булка, като се окичи с воал.

Деси Цонева вече има един брак зад гърба си. Тя бе омъжена за Янчо Таков-младши. От брака си имат син. Само две години след като двамата си казаха „да” всичко приключи с катастрофа. Това е и причината Цонева да не иска да чуе за второ венчило.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар