Семейството на Меган Маркъл – прокълнато! (Още един роднина на актрисата в болница)

Гласувайте за статията

В семейството на Меган Маркъл пак злополука

Семейството на Меган Маркъл е прокълнато. На роднините на актрисата постоянно се случват някакви злополуки. Само преди няколко дни бащата на Меган получи инфаркт. Той няма да заведе дъщеря си до олтара. Това съобщи лично Меган Маркъл. „Чувствам се добре. Възстановяването ще отнеме много време. Ще остана още няколко дни в болница. Забранено ми е да се вълнувам“, казва родителят на актрисата, пише Блиц.

Операцията на Томас Маркъл е минала успешно. Той няма да може да предаде Меган на принц Хари в сватбения им ден. Сайтът TMZ съобщава, че лекарите са имплантирали три стента в кръвоносните съдове на бащата на актрисата. Той ще остане в болницата до пълното си възстановяване.

Друг член от семейството на Меган Маркъл също претърпя неочакван инцидент. Полусестрата на актрисата също е хоспитализирана. Причината е, че Саманта Грант се опитвала да избяга от преследващите я папараци и катастрофирала, пише OK Magazine. Инцидентът се случил във Флорида на едното платно на автомагистралата. Папараците се опитали да се приближат до колата на Саманта, за да направят по-качествена снимка на нея и приятеля й, който управлявал автомобила.

Мъжът се опитал да избяга от репортерите, но се ударил в бетонен стълб. Полусестрата на Меган Маркъл Саманта си ударила главата в стъклото и наранила краката си. Приятелят й веднага я закарал в болница.

Днес „Дейли стар“  и „Channel 4“ съобщиха други разкрития за семейството на актрисата. Американски адвокат обяви, че бъдещата принцеса е далечна роднина на Джак Изкормвача. Шокиращото разкритие осмият братовчед на актрисата направи в документален филм със заглавие „Запознайте се със семейство Маркъл“. Той обяви още, че не се гордее със своя предшественик и най-вероятно и Меган няма да се гордее.

Семейството на Меган Маркъл прокълнато сн. Туитър

Семейството на Меган Маркъл прокълнато сн. Туитър

Въпреки всички тези разкрития покрай бъдещата съпруга на Хари, сватбата им ще се състои. Еуфорията в Кралството вече расте. А най-големите фенове на бъдещото кралско семейство са заели предни позиции, за да могат първи да поздравят младоженците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар