Венета Райкова съжалява за развода с Тишо

Венета Райкова съжалява за развода с Тишо
5 (100%) 1 vote

Свободата не се отразява добре на Венета Райкова

Венета Райкова вече съжалява за развода с Тишо. Очевидно животът на самотна майка вече започна да й тежи. Блондинката вече не е щастлива от решението да сложи край на брака си.

Наскоро споделила пред приятели, че вече съжалява за всичко. Най-много й тежи, че тя е била инициатор на развода и е дала тласък на всичко. Но вече е твърде късно да промени решението си.

Тв водещата все още не може да осъзнае какво се случва и е категорична, че ако някой я попита защо се е стигнало до тук, тя няма да може да отговори на този въпрос.

Водещата на „Папараци“ подаде молба за развод в началото на година. Но въпреки това, тя и бившият й съпруг Тишо продължават да поддържат перфектни отношения. Не пропускат празник, в който да се съберат. Но и без повод често се виждат.

Двамата са категорични, че правят всичко това заради сина си Патрик. Венета Райкова твърди, че главната й цел е да отгледа възпитано и спокойно дете, което не се чувства изоставено от родителите си. Няма как да се отрече, че двамата с Тишо полагат много усилия в тази насока.

Венета Райкова не подценява нуждите на сина си. Но голяма заслуга има и баща му, който го възпитава да се държи като истински джентълмен. От него Патрик буквално попива всичко, свързано с отношението му към жените и след това прилага наученото в отношенията с майка си.

Наследникът на тв водещата е истински кавалер. Той не пропуска празник и всеки път изненадва приятно майка си, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

Тишо също не остава по-назад в кавалерското си отношение към Венета и постоянно я изненадва с трогателни жестове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар