Кралицата е бясна на Меган Маркъл

Кралицата е бясна на Меган Маркъл
5 (100%) 1 vote

Меган Маркъл си навлече гнева на Кралицата преди сватбата

Меган Маркъл разгневи кралица Елизабет Втора. В основата на всичко стои семейството на бъдещата херцогиня и скандалите покрай него.

Всичко започна с отвореното писмо на брата на булката, адресирано до бъдещия й съпруг. В него Томас Маркъл твърди, че сестра му не е добър избор за принца и го съветва да се откаже от сватбата, докато все още има време да го направи.

В писмото си младият Маркъл пояснява, че сестра му една студена и пресметлива жена, която единствено ще опозори кралското семейство.

След това избухна скандал с бащата на булката. Възрастният Маркъл реши да даде изявление пред журналистите, което не завърши никак добре.

В крайна сметка предходните две събития дотолкова разстроили бащата на булката, че той е бил приет в болница. След прекарания инфаркт, състоянието му се влошило покрай безкрайните скандали с дъщеря му.

Малко след това стана ясно, че бащата на Меган Маркъл няма да присъства на сватбата й, тъй като в този ден той ще бъде опериран.

Въпросът е как се чувства кралицата след всичко това. Въпреки, че няма официално изявление по въпроса, повече от ясно е, че тя е бясна на бъдещата херцогиня.

Елизабет Втора ще потърси сметка от Томас Маркъл за скандала, в който забърка кралската фамилия. Тя възнамерява да говори с него, веднага след пристигането му в Лондон на 19 май по повод сватбата, пише Една.бг.

Едно е сигурно – гневът на Елизабет Втора не е добър знак. Откакто стана ясно, че Меган Маркъл ще стане законна съпруга на принц Хари, кралското семейство постоянно се забърква в скандали.

Дали след сватбата ситуацията ще се промени положително, можем само да правим догадки?!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар