Ники Кънчев в гореща афера с брюнетка

Ники Кънчев в гореща афера с брюнетка
5 (100%) 1 vote

Ники Кънчев флиртува с гореща брюнетка

За афинитета на Ники Кънчев към по-млади жени се говори отдавна. Благодарение на славата за него не е  проблем да си хване по-млада любима.

Наскоро телевизионерът беше засечен на откриването на столичен клуб. Той не пропуска подобни изяви. На партито Ники Кънчев си разменил координати с атрактивна брюнетка. Очевидци са потресени от поведението му, тъй като той бил изключително настоятелен. Флиртувал с младото момиче без да му трепне окото.

Зложелатели коментират, че той обича да се представя за примерен мъж. Но истината за него е коренно различна. Ники Кънчев не пропуска възможност и след като си хареса някое момиче прави всичко възможно, за да излезе с него.

Водещият не пропуска откриване на заведение в столицата. След дълги години работа в телевизията той си е изградил достатъчно контакти в шоубизнеса. Винаги получава покани за светски събития. Но често се оказва, че е канен с цел вдигане на рейтинга.

Въпреки това Ники Кънчев не пропуска възможността да се забавлява. Той е доволен от живота си и се възползва от всяка показа за светска изява. Това за него е начин да разнообрази скучното си ежедневие.

В момента той не е много зает. Ангажиран е единствено с работата си в радиото. Заетостта му се увеличава драстично в началото на всеки телевизионен сезон. По традиция от години той е водещ на Биг Брадър.

Но вероятността тази година да остане без изява във формата е прекалено висока. Причината е, че лицензът на Ендемол за излъчването на комерсиалното шоу, изтича. По всяка вероятност той няма да бъде подновен и Ники Кънчев ще остане само с работата си в радиото, пише Хот нюлс, позовавайки се на „Шоу“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар