Гергана Малкаданска се появи разтревожена в ефир (Вижте каква е причината)

Гергана Малкаданска се появи разтревожена в ефир (Вижте каква е причината)
5 (100%) 1 vote

Гергана Малкоданска се появи притеснена в сутрешния ефир на Нова тв

Очарователната Гергана Малкоданска тази сутрин се появи изключително разтревожена в ефира на Нова тв. Красавицата сподели нещо притеснително пред Аделина Радева и Виктор Николаев.

Къдрокосата синоптичка разказа, че майка й е била на крачка от смъртта. Случката се разиграла вчера по време на бурята в Плевен. Родителката на Гергана Малкоданска по това време била в центъра на града. Времето се променило за секунди. Падащ клон едва не се стоварил върху колата на майката на Гери, която по това време била в нея.

Уплашената жена незабавно спряла колата си и панически хукнала да бяга. Скрила се в близкия магазин, разказва още Гергана Малкаданска.

Синоптичката допълни, че се е чула с много приятели от родния си град и всички те са изключително уплашени след бурята. Разказват, че е било нещо наистина страшно. Но за щастие няма жертви, а само сериозни щети.

Подобно бедствие връхлетя и Бяла Слатина. Заради влошената метеорологична обстановка, там дори беше обявено извънредно положение.

Гери Малкоданска направи песимистична прогноза за предстоящите дни и заяви, че се задават още бури и градушки. Но поясни, че това е напълно нормално за този сезон, пише Хот нюлс.

Припомняме, че красивата синоптичка от няколко месеца и е бизнес дама. Тя откри магазин с декоративни стоки за дома. Търговският обект се намира на входа на Южния парк в столицата. Гери ежедневно инспектира работата там. Когато не е в телевизията, тя лично продава в магазина си и предпочита лично да представя на клиентите всеки един от артикулите, които продава.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар