Мегз се осакати: Сама си заши ръката!

Мегз се осакати: Сама си заши ръката!
5 (100%) 1 vote

Мегз така се разбърза да показва шиене, че почти се осакати!

Мегз отново шашна потребителите на нета. Вероятно Коко Шанел от Раковски не може да стои мирна. Своенравната хубавица пострада много като шиеше екстеншъните си.

Мегз

Мегз си заши лично пръста с шевната машина

Късно вечерта топ дизайнерката бе на фризьор. И по маниера си показа на последователите си в мрежата как сама си пришива изкуствените коси. Поставянето на новите си коси направи в последователни сторита в мрежата Инстаграм.

Стилистката бе седнала на машината в лъскавия салон за красота и сама сглобяваше косите си. А нейните фенове не спираха да й се възхищават как сама си прави косите и колко е сръчна. В един момент обаче я застигна белята. Тя си убоде пръста на иглата.

Амбициозното миньонче започна да се гърчи и да вие от болка. Мегз не спря да крещи, защото иглата прониза пръста й. Болката пролича не само от писъците, но и от жестовете на тялото й. В един момент машината се разклати, а клипчето спря в този момент, без да се разбере нищо.

Това накара феновете на дизайнерката да изпаднат в шок. До края на вечерта топ стилистката не качи втори клип и никой не разбра какво се е случило с нейния пръст и болката, която изпита.

Кратката история на Мегз моментално обиколи социалната мрежа и се препращаше от потребителите на мрежата. Те пускаха загрижени истории с емотиконки на сълзи и “добре ли си Мегз” в собствените си истории.

Клипчето с убождането на пръста на Миглена Каканашева наистина е плашещо и като филм на ужасите. Надяваме се стилистката да е добре.

И да не е засегнат някой нерв на пръста й, което да доведе до обездвижването му или до частичното му отрязване. Това може да й попречи да прави дрехите си или поне временно да спре, за да се лекува.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар