Бременната Глория Петкова: Не искам детето ми да расте с чалгата в България!

Бременната Глория Петкова: Не искам детето ми да расте с чалгата в България!
5 (100%) 1 vote

Бременната Глория Петкова иска да избяга от България с детето си!

Моделката Глория Петкова бяга от чалгата. Хубавицата ще роди през септември първия си наследник. Нао манекенката иска да отгледа детето си далеч от поп фолка и пошлостта, която цари у нас.

Глория Петкова

Глория Петкова не иска да гледа бъдещото си дете в България

„Тук някой неща не се променят. Дори в училищата се слуша чалга. Страх ме е да помисля,м че детето ми ще попадне в подобни среди. Независимо как го възпитаваме у дома, един ден то ще е сред хората и ще се вълнува от неща, далеч от мен и мъжа ми“, споделя Глория пред „Телеграф“.

Глория споделя още, че няама проблем да пътува, защото го прави още от 16 годишна. Таткото е от Варна и брои дните до радостното събитие.

В началото емоциите са били смесени. Признава, че колкото и да го искаш, не можеш да свикнеш с мисълта, че ще ставаш родител още от самото начало.

„Колкото й да си мислиш, че си подготвен, няма как да си подготвен. Животът ти се променя тотално. Вредните навици изчезват. Всичко се променя”, разказа тя.

Моделката карала тежка бременност в началото. „Беше много тежко. Беше ми постоянно лошо. И единственото, с което мога да го опиша за хората, които не са го преживявали е много тежък махмурлук, които продължи два месеца”, описва състоянието си Глория Петкова.

Сега това вече е в миналото и тя с нетърпение очаква да прегърне първата си рожба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар