Разказа му играта: Слави Трифонов отряза Криско!

Разказа му играта: Слави Трифонов отряза Криско!
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов отряза Криско от раз, рапърът увеси нос!

Криско се изхитрил да извива ръцете на Слави Трифонов. Рапърът Кристиан Талев искал от Дългия да му плаща по двадесет бона на вечер. Той води всеки петък рубриката в шоуто му „Гле`й как се пра`и“.

Слави Трифонов

Слави Трифонов показа мястото на Криско

Нисичкият тийн идол дори смятал, че това са малки пари за неговата известност. „Даваш ми по 20 бона всеки петък и си стискаме ръцете. Иначе съм аут“, заплашвал Криско. Само че гологлавият шоумен не бил вчерашен и само му се изсмял на алчните му напъни.

Накрая все пак Трифонов победил, като дал много по-нисък хонорар от този, който поискал изпълнителят на „Видимо доволни“.

„С дървеното си поведение Криско и толкова не заслужава, но Слави няма избор – знае, че младите зрители го харесват“, ядосват се от екипа на Шоуто на Слави.

Сред музикантите не са учудени от поведението на Кристиян Талев. Те знаят за пословичната му алчност и за жаждата му към пари. Легенди се носят за Криско Стиско, който никога не си плаща масрафа в заведенията, където ходи като клиент.

И ако управителят го помоли любезно да си плати, той избълвал: „Ква сметка, ве!? Аз съм Криско! За вас е чест, че съм посетил заведението ви, вие трябва да ми платите“. „По клубовете, видят ли го, направо им се плаче. Смуче яко уиски и накрая си тръгва“, разказват запознати.

Слави Трифонов бил наясно колко алчен бил Криско, когато го поканил да води рубриката. Заради което той му направил железен договор за половин година. В него той посочил твърд хонорар и се презастраховал със специални каузи.

„Слави въобще няма да цепи басма на Криско. А пък 20 бона ще види, когато го стигне на ръст“,кодошат се от екипа на Дългия.Той много се дразнел от подобни алчни типове и намирал начини да го затапи винаги.

„Стига си говорил за себе си в трето лице, единствено число. За много голям се помисли. И в книгата си на места много се надуваш. Изкара се спасителя на българския шоубизнес! Нагъл си“, рекна му го Дългия още в първия епизод на участието на Криско.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар