Иво Сиромахов го каза точно и ясно, право в лицето на Захари Бахаров!

Сценаристът и дясна ръка на Слави Трифонов - Иво Сиромахов обезглави с един удар актьора Захари Бахаров. Всъщност не знаем дали още да го наричаме актьор, или просто пажа на олигарсите. [caption id="attachment_553178" align="aligncenter" width="300"]Иво Сиромахов Иво Сиромахов зашлеви яко Захари Бахаров[/caption] След сърцераздирателното видео, в което от снощи Бахаров плаче и моли хората за подкрепа. Щото, видите ли, някой искал да ореже крилцата на Националната им лотария. Ето какво написа по темата и Иво Сиромахов: "Гледам тука някакво клипче, в което Захари Бахаров с драматично изражение и треперещ гласец съобщава, че трябвало да подкрепим неква петиция в защита на търкането на талончета. Сериозно ли, Захари?... Лотарията карала хората да мечтаят, казваш. Сериозно ли, Захари?... Аз се бях заблудил, че театърът и киното карат хората да мечтаят. Пък се оказва, че мечтите били в талончетата... Мъка! Захари, като по-стар човек ще си позволя да ти кажа, че в тоя живот има и по-важни неща от парите, които ти плащат, за да страдаш за талончетата. Пожелавам ти някои от тия по-важни неща да ти се случат!", директно го "обезглави" с коментара си Иво Сиромахов.

След което добави: "Човек продава уменията си, труда си, таланта си. Но някои предпочитат да продават задника си" - кратко, точно и ясно. За който може да го разбере.

Очевидно доста хора мислят по същия начин и са отлично запознати с истината около целия този рев и сълзи на Бахаров и сие. Коментарите под поста на сценариста го доказват: "Голям плач по възможното ограничаване на продажбите на талончета. Ами да, ще вземе Божков да обеднее и кво праим??? Че покрай него и подобни субекти като Захари Бахаров! Изобщо мъкаааа...". "Захари, ти се един много добре платен мръсник! Питам се дали всичко около тебе вони на ЛАЙНА?". "Много е тъжно! Продадохме се и сега се гърчим,защитавайки интересите на едни “хора”!" - тези и стотици други мнения на потребители взривиха мрежата днес.