Иво Сиромахов „обезглави“ Захари Бахаров с думите си! (ето какво заяви за „голямата драма“ около Лотарията)

Иво Сиромахов „обезглави“ Захари Бахаров с думите си! (ето какво заяви за „голямата драма“ около Лотарията)
5 (100%) 1 vote

Иво Сиромахов го каза точно и ясно, право в лицето на Захари Бахаров!

Сценаристът и дясна ръка на Слави Трифонов – Иво Сиромахов обезглави с един удар актьора Захари Бахаров. Всъщност не знаем дали още да го наричаме актьор, или просто пажа на олигарсите.

Иво Сиромахов

Иво Сиромахов зашлеви яко Захари Бахаров

След сърцераздирателното видео, в което от снощи Бахаров плаче и моли хората за подкрепа. Щото, видите ли, някой искал да ореже крилцата на Националната им лотария. Ето какво написа по темата и Иво Сиромахов:

„Гледам тука някакво клипче, в което Захари Бахаров с драматично изражение и треперещ гласец съобщава, че трябвало да подкрепим неква петиция в защита на търкането на талончета.

Сериозно ли, Захари?… Лотарията карала хората да мечтаят, казваш. Сериозно ли, Захари?…

Аз се бях заблудил, че театърът и киното карат хората да мечтаят. Пък се оказва, че мечтите били в талончетата… Мъка!

Захари, като по-стар човек ще си позволя да ти кажа, че в тоя живот има и по-важни неща от парите, които ти плащат, за да страдаш за талончетата. Пожелавам ти някои от тия по-важни неща да ти се случат!“, директно го „обезглави“ с коментара си Иво Сиромахов.

След което добави: „Човек продава уменията си, труда си, таланта си. Но някои предпочитат да продават задника си“ – кратко, точно и ясно. За който може да го разбере.

Очевидно доста хора мислят по същия начин и са отлично запознати с истината около целия този рев и сълзи на Бахаров и сие. Коментарите под поста на сценариста го доказват:

„Голям плач по възможното ограничаване на продажбите на талончета. Ами да, ще вземе Божков да обеднее и кво праим??? Че покрай него и подобни субекти като Захари Бахаров! Изобщо мъкаааа…“.

„Захари, ти се един много добре платен мръсник! Питам се дали всичко около тебе вони на ЛАЙНА?“.

„Много е тъжно! Продадохме се и сега се гърчим,защитавайки интересите на едни “хора”!“ – тези и стотици други мнения на потребители взривиха мрежата днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар