Ани Хоанг проговори след стрелбата (Вижте гневните думи на певицата)

Гласувайте за статията

Ани Хоанг възмутена от агресията по пътищата

Ани Хоанг проговори след стрелбата по нея и Люси Иларионов в неделя. Тя сподели няколко поста в социалната мрежа, където изказа своето мнение по въпроса. „Агресията на пътя е навсякъде около нас”, написа възмутената поп фолк изпълнителка. „Ние я срещнахме… Едно от лицата на агресията е човека който застраши не само моя живот и този на Люси, но и на всички останали участници в движението. Същия този млад човек е бъдещ юрист. Притежаващ рег. газов пистолет, агресия и хулиганско поведение…”, пише още Ани.

„Радвам се е, че няма пострадали и сме живи и здрави вкъщи. P.S Ако и вие срещнете агресия на пътя СНИМАЙТЕЕЕ нека всички видят лицето на агресията…”, допълва поп фолк изпълнителката в социалната мрежа Фейсбук.

Ани Хоанг пусна още един пост в мрежата. „Ако не си получи заслуженото от съответните органи на МВР … Да си знае, че Бог вижда всичко! Скоро няма да се оправи държавата ни щом няма закони за такива хора”, гласи той.

Припомняме, че Люси Иларионов и Ани Хоанг станаха жертва на агресия на пътя в неделя на 13-ти май. По колата на режисьора и поп фолк изпълнителката беше стреляно. Около обяд, малко след Велико Търново от друга кола на пътя е започнала стрелба по колата на режисьора. Освен стрелбата по колата били хвърляни и бирени бутилки. Тези безумни действия били придружени със засичане.

Иларионов и Ани звънят на 112, за да дадат сигнал за инцидента. Малко по-късно виновникът за случилото се на пътя е бил арестуван. Люси и поп фолк изпълнителката прекарват целия неделен следобед в даване на показания за инцидента. Близо 4 часа те прекарват в районното управление в писане на показания.

Виновникът за нелепата постъпка се казва Атанас Мандичев от Велико Търново. Той изучава право и практикува бъдещата си професия в адвокатска кантора.

Ани Хоанг проговори след стрелбата по нея и Люси сн. Фейсбук

Ани Хоанг проговори след стрелбата по нея и Люси сн. Фейсбук

За огромно щастие при тази проява на пътна агресия на Атанас Мандичев няма пострадали и всичко завършва благополучно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар