Радо Шишарката срещу Джорджано за Евровизия (Кой ще спечели?)

Радо Шишарката срещу Джорджано за Евровизия (Кой ще спечели?)
5 (100%) 1 vote

Радо Шишарката или Джорджано на „Евровизия“

Радо Шишарката или Джорджано? Кой е следващият ни представител на „Евровизия“? След като тази година Жана Бергендорф и група „Equinox“ останаха на 14-то място, а безумната според много хора песен на Израел спечели, то кой ще е следващият ни участник в шоуто?

Радо Шишарката също се нареди на опашка за музикалното шоу. Пред „България днес“ той даде специално интервю. В него ретро изпълнителят каза, че в чалгата се крие шанса на България за победа. Той също така сподели, че е останал недоволен от тазгодишните ни представители.

„Озлобените ни комшии на Балканите и присъствието на американци в групата прецакаха участието ни на „Евровизия“. Никоя от съседните държави не гласува за нас, защото не ни обичат“, казва Шишарката. „Ние сме им трън в петата, защото всички сме ги побеждавали във войни“, допълва той.

Радо Шишарката не харесва песента, с която се представихме на музикалния конкурс. „Трябва да си признаем, че парчето ни не беше нищо особено“, казва ретро изпълнителят. „Песента на Израел беше пълна пародия, но е различна и това се харесва на хората. Чудя се какво правеха американците в групата ни и на тази Жана какво й беше пеенето“, пита се той.

Ретро изпълнителят смята, че чалгата има място в Евровизия и тя е нашият шанс да спечелим най-накрая. „Мога да покажа, че чалгата има място на този конкурс“, казва Радо. „Аз съм изпълнител, който пее и чалга и рок. Доказал съм се във времето, така че няма да ми е проблем да се представя на ниво“, заявява категорично ретро изпълнителят.

Комичните ситуации в България около „Евровизия 2019“ започват още от сега. Освен Радо Шишарката беше предложен и друг интересен образ за следващ наш участник. Преди ден Вида Пиронкова предложи не кой да е, а Джорджано. Правилно прочетохте – Джорджано!!! „Догодина предлагам да отмъстим, като изпратим Джорджано“, предложи Пиронкова през смях.

Радо Шишарката срещу Джорджано на Евровизия?

Радо Шишарката срещу Джорджано на Евровизия?

А вие на кого бихте дали шанс за изява на „Евровизия“?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар