Емилия показа щерка си (ФОТО)

Емилия показа щерка си (ФОТО)
5 (100%) 4 votes

Емилия най-после показа дъщеричката си Мира

Емилия показа дъщеричката си Мира, година и половина след като тя се появи на бял свят.

Певицата публикува снимка, на която е с двете си деца и широка усмивка краси лицето й.

Откакто срещна любовта в лицето на Жорж Башур, блондинката не спира да радва почитателите си в мрежата, споделяйки с тях щастливи мигове от ежедневието си.

От няколко месеца певицата излага на показ личния си живот и не крие, че причината за широката й усмивка е именно мъжът до нея.

Преди дни двамата влюбени се завърнаха от романтична почивка в Рим. И този път пайнерката не пропусна възможността да сподели щастието си със своите последователи в мрежата. Тя публикува няколко снимки с Башур, от които ясно се виждат прехвърчащите между тях искри.

Клюките около изпълнителката гласят, че много скоро тя ще се врече във вечна вярност на любимия си. Емилия не отрича, че Жорж й е предложил брак по изключително романтичен начин и двамата вече са сгодени. Но тя не разкрива подробности покрай предстоящата сватба.

Емилия е категорична, че той е голямата й любов и иска да слее живота си с неговия.

Пайнерката дори сподели в мрежата, че едва сега си дава сметка, че някога се е заблуждавала, че обича. Жорж й показал какво означава истинската любов.

Преди няколко месеца блондинката хвърли бомбата в ефир, разкривайки, че има връзка със заможния арабин. Тя не скри, че двамата се познават отдавна и още със запознанството им между тях прехвърчали искри.

Но тъй като по онова време двамата били обвързани, било невъзможно да дадат воля на чувствата си.

Към днешна дата Емилия е щастливо влюбена и е категорична, че никога не е изпитвала подобни чувства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар