Съпругата на Боян Петров не издържа

Гласувайте за статията

Радослава Ненова се разплака в ефир

След като Боян Петров е в неизвестност вече повече от 10 дни, половинката му Радослава Ненова не издържа.

Днес е последният ден, в който се провежда спасителната операция от китайска страна. Предстои да бъдат проверени места, които са набелязани след направената сателитна снимка. Всички те са до Лагер 1 и малко над него.

В ефира на Би Ти Ви, Радослава Ненова също не изключва версията Боян Петров да е попаднал в цепнатина. Тя обаче побърза да уточни, че няма как да знае какво точно се е случило и всичко е в сферата на предположенията.

Боян Петров

Радослава Ненова се разплака в ефир

Според нея дори да е излязла буря и Боян Петров да е влязъл в някоя пещера, за да се скрие, до днес трябваше да се е появил. Радослава Ненова не скри, че се уповава единствено на надеждата. Тя споделя, че от деня, в който са й се обадили от базовия лагер, е трябвало да се мобилизира.

Отначало дори не била наясно какво се прави и как се стартира подобна акция. Радослава Ненова разкрива, че денонощно получава съвети и съобщения за какви ли не варианти. Много алпинисти, са успели да се свържат с нея, за да й дадат съвети, които са й от огромна помощ.

През сълзи Радослава Ненова споделя, че за нея денят започва когато се съмва там, където се намира Боян Петров. Тя допълни, че битката с планината, която иска съпруга й, е жестока. Споделя, че многократно се е опитвала да си представи какво се случва с Боян – дали има сили, дали чака… Не мисли обаче, че го е било страх, тъй като той никога не е изпитвал страх от планината.

Радослава е получила най-голямата подкрепа от алпиниста Симоне Моро. Той й е дал ясна представа какво се случва и какво може да очаква.
През сълзи споделя, че не крие и от малкия им син какво се случва с баща му. Няма как да го опази, защото новината е навсякъде. Той обаче също не приема, че баща му няма да се прибере.

В заключение Радослава Ненова споделя, че не се сърди на планината и подчертава, че със сигурност някой ден ще отидат със сина им до базовия лагер, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар