Диляна Попова проговори за най-тежкия момент в живота си

Диляна Попова проговори за най-тежкия момент в живота си
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова проговори за най-тежкия период в живота си

Пред списание „LOVE style“ Диляна Попова проговори за най-тежкия момент в живота й. Тя разкри, че периодът след раждането на Борил е бил същински кошмар за нея. Дълго време след това била в тежка депресия. Но вече всичко това е останало в миналото.

Моделката признава, че е излязла от черната дупка и вече се е научила да отсява истински важните неща в живота си. Както и да не обръща внимание на хората, които нямат значение за нея.

Диляна Попова признава, че след раждането на Борил се е променила коренно. Станала е по-сдържана и се е научила да контролира емоциите си.

На въпроса дали в живота й има мъж, моделката отвърна, че в момента е много щастлива. Но отказа да коментира и да даде повече подробности.

Красавицата отрече, че халката, с която папараци я снимаха преди време, е била брачна. Тя допълни, че в момента е прекалено отдадена на Борил и не мисли за брак. Но не изключва вероятността спонтанно да промени мнението си.

Красавицата споделя с усмивка, че може би след време, в по-зряла възраст би направила и това – ще облече бяла рокля, за да се почувства отново млада.

Моделката не крие, че мечтае за още едно дете и дори за 3-4 деца. Но едва ли ще сбъдне мечтата си, тъй като няма да има време да роди още няколко деца. Но не изключва възможността да направи батко Борил.

За сина си тя казва, че физически прилича изцяло на баща си. Но по характер прилича на нея. Изключително чувствителен е и се разстройва лесно, пише Хот нюлс, позовавайки се на печатното издание.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар