Тежък удар за Константин

Тежък удар за Константин
3.33 (66.67%) 6 votes

Константин е на път да загуби най-ценното си

Константин преживява тежки дни. В ефира на „Като две капки вода“ обичаният изпълнител разкри, че има сериозни проблеми със здравето. В последните месеци той е претърпял две тежки операции на гласните струни. Коцето разкри, че положението е сериозно и има нужда от продължително лечение.

Но заради множеството си ангажименти, той не може да си отдели необходимото време и да започне предписаното лечение. От думите му става ясно, че рискът той да загуби гласи си е голям. Певецът отказва да разкрие дали приема лекарства.

Въпреки тежкия здравословен проблем, който има той продължава да се справя блестящо на сцената. Коцето дори беше отличен като най-добър имитатор. Отличието му беше присъдено от Димитър Станчев, който замества Маги Халваджиян.

С връчването на наградата възникна и въпросът дали Константин ще продължи с изявата си в музикалното риалити до неговия край.

Въпреки тежките операции и сериозния си здравословен проблем, той успя за пореден път да докосне сърцата на публиката с изпълненията на Бинка Добрева, пише Хот нюлс.

Константин продължава и с клубните си изяви и въпреки предписанията на лекарите не отказва участие.

Преди няколко месеца семейството му се нанесе в новия си дом. Певецът се сдоби с луксозна къща в баровски софийски квартал.

Палатът е построен върху парцел, който Коцето закупи преди години. Той и съпругата му Надя решиха да сменят апартамента си в центъра на столицата с просторен палат в полите на Витоша.

В основата на решението им са зачестилите обири на апартамента им. Няколко пъти наследствения апартамент на Константин стана мишена на нагли апаши.

След случилото се, той прецени, че ще се чувства по-сигурен и спокоен, ако живее в къща.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар