Мегз честити рождения ден на майка си Магдалена Каканашева по трогателен начин!

Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз има повод да празнува днес. Майка й Магдалена Каканашева има рожден ден. Който беше отбелязан от щерка й по изумителен начин. [caption id="attachment_552145" align="aligncenter" width="240"]Мегз Мегз просълзи близките и феновете си с тези думи[/caption] Мегз изненада не само нея, но и феновете си с трогателен пост още сутринта. В него Коко Шанел от Раковски не само благодари на родителката си, но и разкрива как семейството й е допринесло тя да бъде това, което е днес. "Днес мама има рожден ден. И хора, да ви кажа честно обичам я ужасно много, толкова много, най-много на света. Тази жена освен, че веднъж преди 27 години ми е дала живот, ми го дава от 27 години всеки ден.

Знаете ли, че когато исках да уча в Англия - семейството ми не можеше и на сън да си позволи подобно нещо. Въпреки това майка ми работеше на 3 места, а баща ми обикаляше чужбините, за да уча аз.

И не само, всички пари се изпращаха на мен, за да не ми липсва нищо. А те - как са се справяли - никога не разбрах, защото пред мен винаги всичко се криеше. После знаете ли, че във време когато МЕГЗ се състоеше от 1 шивачка и аз, и работехме от хола вкъщи, майка ми остави редовната си работа с редовна заплата, когато тези пари ни изхранваха и тръгна първа след мен и чудатите ми мечти. Никой не ми вярваше, дори и тя, но опаковаше дрехи в кутии докато се караше с всички, повтарящи й че няма да успея. Обичам те мамо, толкова много. И ти благодаря, че и днес - аз пътувам, излизам, живея, творя, развивам бранд, а ти стоиш плътно зад мен в цеха и поемаш и вкарваш в реален работен график всяка моя мечта. Благодаря ти, че никога не пусна ръката ми, въпреки, че сама многократно си я дърпах. Ти си толкова най, най-важна за мен на света. Обичам те повече от всичко и винаги ще правя всичко за теб и семейството ни. И когато постигна най-големите неща на света, ще се изправя да държа реч и ще кажа - всичко е за мама. Много те обичам, теб и цялото ни семейство", просълзи мрежата Мегз.