Катето Евро с мизерна пенсия (Вижте колко й отпусна държавата)

Катето Евро с мизерна пенсия (Вижте колко й отпусна държавата)
5 (100%) 1 vote

Катето Евро ще прибира мизерна сума след пенсионирането си

Катето Евро ще взема мизерна пенсия. Актрисата ще получава едва по 200 лева след като се пенсионира. От НОИ й обяснили, че може дори да остане без пенсия заради твърде малкия си трудов стаж, ожали се самата тя.

В интервю с Милен Цветков, Катето изплака, че отишла да провери стажа си в поделение в НОИ, където крайно нелюбезна служителка й казала, че има само 12 години стаж и да отиде пак, когато стане на 70.

61-годишната актриса направо се втрещила и се притеснила, че може да остане без пенсия и да разчита на издръжка от сина си Александър на стари години. Нещо притеснително за нея, тъй като е свикнала да се оправя сама в живота.

Катето Евро

Снимка: ХотАрена

В крайна сметка от агенцията й се обадили и въпросът доста скоро бил разрешен. Но все пак актрисата трябва да издържи до 67-годишна възраст, преди официално да се пенсионира, а пенсията й ще бъде в размер на 200 лв.

Въпреки трудностите със стажа, звездата не може да се оплаче от липса на интерес. Тя редовно е канена за участия в театъра, игра и в новия български филм „Пътуващо кино”, а и в мюзикъла „Оркестър без име”.

Освен това редовно я викат и в театъра, а освен това неотдавна издаде и книга с готварски рецерти, които имаха голям успех.

„Най-много се надявам да ме извикат в някое готварско шоу”, споделя още певицата. Освен работата, най-голямо удоволствие й носи нейната внучка, пише „Телеграф”.

„Много обичам децата и винаги съм предполага, че ще обичам внучето си. На тази възраст вече нито ми се излиза, нито ми се пътува и искам по-често внучка ми е да до мен”, разказва народната любимка.

Катето дори се шегува, че ще припише един ден дома си на нея, тъй като носи нейното име и е кръстена на нея. В момента актрисата живее на село със сина си Александър Кадиев, съпругата и дъщеря му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Катето Евро с мизерна пенсия (Вижте колко й отпусна държавата)”

  1. Нека започне да мисли

    май 14. 2018

    Ами като трупа парички от къде ли не и с какви ли не халтури, да вземе, че да се самоосигурява! И такива търтеи ли държавата трябва да храни до живот? Ще има къща палат, ще се фръцка със скъпи тоалети, ще работи в няколко телевизии, а нямала пари за пенсия? Че аз ли да й правя вноски!

  2. Николов

    май 15. 2018

    Тя колко е допринасяла за брутния вътрешен продукт през годините, за да иска по-висока пенсия???

Добавете коментар