Нелина: От малка открих най-голямата си любов

Нелина: От малка открих най-голямата си любов
5 (100%) 2 votes

Нелина открива любовта си от малка

Поп фолк изпълнителката Нелина сподели, че е една голяма щастливка. Тя е от изпълнителите, чиито песни веднъж чути завинаги остават в сърцата на хората. Тя е любимка на малки и големи, а на нейните фолклорни песни се извиват дълги хора, особено когато гостува в чужбина. Съвсем скоро поп фолк певицата ще зарадва отново всички българи извън България с хубави фолклорни песни.

Нелина ще гостува на българската общност в Лондон. Певицата обеща да не пести сили и този път да даде всичко от себе си, за да зарадва своите почитатели. „Мога да кажа, че аз съм една голяма щастливка, защото когато ти даваш хубава енергия, хората ти връщат същата многократно, какво по-голямо щастие да искаш от това, освен здраве”, споделя певицата, пише Планета тв.

Нелина признава, че е открила любовта си още от малка и това е фолклорът. До 20-та си година поп фолк изпълнителката е изпълнявала само български фолклор и дори не иска да чуе за друг тип музика. „И до ден днешен фолклорът си ми е на сърце”, споделя Нелина. „Моята най-голяма любов. Радвам се, че моите предпочитания и вкусовете на хората, които казват, че много повече ме харесват като фолклорен изпълнител, съвпадат”, допълва певицата, която изпълнява и поп фолк понякога.

Най-важната цел за Нелина е да прави музика, която се харесва не само на нея, а най-вече на почитателите й. Защото когато се срещат вкусовете и оценките, значи посоката, в която вървиш е точна, споделя тя.

Най-голямата любов Нелина открива от малка и това за нея е фолклорът

Най-голямата любов Нелина открива от малка и това за нея е фолклорът

Според Нелина авторската музика също има огромно значение за фолклора. „Хубаво е редом с по-съвременното звучене, което правим като аранжимент на по-старите фолклорни песни, да се поднасят и нови неща, защото авторската музика дава лице на определен изпълнител и това ще остане след нас”, подчертава изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар