Катето Евро разтревожена (Вижте какво я мъчи)

Катето Евро разтревожена (Вижте какво я мъчи)
1 (20%) 1 vote

Катето Евро искала да има дъщеря

Катето Евро искала да има дъщеря. Тя сподели пред Ива и Мон Дьо много лични неща. Актрисата говори и за силната любов, която изпитва към внучка си. Ива и Мон Дьо взеха актрисата от дома й в Кокаляне.

Катето разкри тайната защо внучето се обича повече от собственото дете. Като млада на нея и на мъжа й им се живее. Те излизат и се забавляват и оставят детето при баба му. Сега обаче „на тази възраст” актрисата вече е по-улегнала и дори сама иска да й оставят внучката, която носи нейното име. Заедно баба и внучка учат цветята и имената на дърветата. „Месим заедно. Искам дори да не готви, дори да не е домакиня, тези спомени в семейството от бабата остават”, казва актрисата.

Когато водят малката Катерина на представление и излезе баща й или баба й тя започва да ги вика, разказва актрисата. „Хората започнаха да я гледат и да се смеят. И не гледат там, където трябва”, допълва Катето.

Мечти

„Аз много съм си мечтала за момиче и понеже родих момче много плаках, три дни и нощи”, спомня си актрисата. И допълва, че е била сигурна, че ще има момиче, а тогава не е имало видеозон. Сега Катето е изключително щастлива баба на малката Катерина. Актрисата „води преговори” със сина си за името на бъдещото й внуче още докато той е на 13-14 години. „И това го уговарям отдавна”, смее се Катето докато разказва.

Актрисата каза, че ще припише и къщата си на малката Катерина, защото носи нейното име. Катето се похвали, че животът й върви много добре, „даже отлично”, защото има работа й е здрава. А това са наистина важните неща.

Катето Евро се притеснява да не остане без работа

Катето Евро се притеснява да не остане без работа

Катето сподели още, че много се притеснява да не остане без работа и от факта, че тогава ще трябва да моли сина си да й дава пари или да й плаща сметките. Тя се пошегува, че вече се е оплакала при Милен Цветков, че няма да има пенсия. „На 67 ще взема 200 лева, ама нищо де, и това е нещо”, разсъждава актрисата. Засега това, че има работа я успокоява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар