Най-после: Орлин Павлов призна, че е влюбен до уши и обвързан!

Най-после: Орлин Павлов призна, че е влюбен до уши и обвързан!
5 (100%) 1 vote

Орлин Павлов най-после призна, че е влюбен и обвързан!

Чаровникът Орлин Павлов най-после призна за новата си тръпка в живота. Певецът и актьор се принуди най-после да разкрие подробности за новото си гадже. След като папараци го щракнаха да се закача и целува с млада мулатка в голям хранителен магазин.

Орлин Павлов

Орлин Павлов разкри, че вече има жена до себе си

Красавецът най-после сложил на везните с коя от младите дами, с които има връзка, да излезе и да задълбочи връзката си. И момичето с по-тъмна кожа надделяло в представите му.

Орлин Павлов попаднал в същия любовен триъгълник, както и героя му от „Скъпи наследници”. Заради което актьорът вече е преценил с коя жена ще си прекара по-добре времето. След като се раздели с танцьорката Яна Акимова, той изживя любовна криза.

Те бяха гаджета, но в един момент тя хлътна по ресторантьора Петко Димитров. И след като се ожениха с богаташа, с днешна дата тя му роди двама сина. Краят на любовната им връзка се отрази много зле на певеца и той дълго време не успяваше да се съвземе и да се влюби отново.

Сега обаче певеца отново е на крилете на любовта. Наскоро той отпразнува 39-ия си рожден ден и вече е готов да има семейство и деца. Само че не се знае дали 20-годишната мулатка е готова на тази решителна крачка или все още я вълнуват купоните и веселбите.

Засега най-големият му подарък си остава самостоятелният албум, който подготвя. Хубавецът с красивата усмивка ще прави и концерт-промоция, който ще се състои на 1-ви октомври. В него ще вземат участие много негови колеги музиканти, както и специален бенд.

Въпреки че в последно време Орлин Павлов се изявява повече като актьор, той не е изоставил и музиката. През изминалите месеци той е отделил много времеи на нея-за участия и за записи на нови парчета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар