Вижте бременната Преслава (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Папараци щракнаха бременната Преслава

Преслава, която доскоро криеше бременността си, беше щракната от папараци по време на разходка в мола. Въпреки, че тя вече призна за радостното събитие, все още продължава да крие коремчето си и се появява с широки блузи на участия. Но вече става все по-трудно да прикрие растящия си корем, тъй като бременността й напредва.

След броени дни Преси ще влезе в петия месец. От анорексичната й фигура не е останала и следа. Откакто знае, че е бременна, звездата не пропуска и хранене. Всеки прием на храна следи зорко любимият й Павел.

Още преди Преслава да зачене, той й поставил ултиматум да се откаже от диетите. Павел следи стриктно дали любимата му се храни правилно и е неотлъчно до нея.

От фотосите, направени от папараците на ПИК ясно се вижда, че пайнерката вече е започнала да наддава в областта на ханша и коремчето й ясно изпъква.

За разходката си в мола бъдещата майка е избрала удобно облекло – спортни обувки и широк пуловер.

Изненадващо за всички е, че бъдещите родители не се насочиха към магазините за бебешки стоки. Поводът двойка да посети мола се оказа покупката на дрон. Вероятно двамата ще използват приспособлението по време на планинските си разходки.

Както вече стана ясно, Павел е запален планинар. Покрай него и Преси се запали по планинарството. Наскоро тя дори сподели снимки от поредното им планинско приключение. Още със затоплянето на времето двойката побърза да пренощува под открито небе.

Въпреки деликатното си състояние, Преси избра да спи в палатка, а не в някой от луксозните ни петзвездни хотели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар