Зуека закъса със здравето

Зуека закъса със здравето
5 (100%) 1 vote

Зуека хукна по лечители заради нетърпими болежки

Любимецът на зрителите Васил Василев, по-известен като Зуека, закъса сериозно със здравето. Комикът страда от дискова херния, която през последните месеци се обострила отново. Заради нетърпимата болка и безрезултатното лечение с лекарства, комикът решил този път да се довери на по-нестандартен лечебен метод.

От няколко месеца той тайно посещава лечител от пиринските села. Възрастният мъж лекува известния комик с билкови илачи. Благодарение на тези лекове, той вече успял да овладее болката. През последните месеци заболяването отново му напомнило за себе си.

Комикът, който вече е на 52 години, е баща на малко момченце. Наследникът му е много енергичен и за Зуека се оказало невъзможно да тича след него. Притеснен, че много скоро ще се обездвижи напълно, той се обърнал към известния лечител.

Но освен болките в кръста, комикът успял да излекува с билкови илачи и още един проблем, който го мъчи от години – нервите и безсънието. Колегата му Рачков също има проблем с нервите. Но той е по-скептичен и отказва да се довери на проверените методи от народната медицина.

Причина за болежките на Зуека е и стресът, на който е подложен ежедневно. Той изплаща солиден кредит. Но освен вноските по него, плаща и издръжка на бившата си съпруга. На него разчита и голямата му дъщеря, която никак не го щади по отношение на парите.

За да успее да покрие всички тези разходи, екранният  партньор на Димитър Рачков работи извънредно, пише „Ретро“.

Приближени до него разкриват, че през деня той не слага и залък в устата си. Особено по време на репетициите за Капките. Преди всеки лайф комикът отслабвал с поне 3 кг, коментират запознати.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар