Ето каква е причината за раздялата на Антония Петрова и Николай

Ето каква е причината за раздялата на Антония Петрова и Николай
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова получи пореден удар от съдбата

Последната връзка на Антония Петрова приключи, както и брака й с Александър Бередин. И с Николай миската се раздели със скандал. Връзката им вече остана в миналото.

След като младият бизнесмен заряза перничанката, тя се върна с подвита опашка в дома на родителите си.

„Таблоид“ разкри причината за раздялата им. Шавливата блондинка постоянно кръшкала на любимия си. Тя разчитала на това, че той няма да разбере какви ги върши в негово отсъствие. Но Николай имал и още една основателна причина да я зареже.

Бизнесменът, който е по-млад от нея с около 5 години, често пътува извън столицата. Във времето, в което той отсъствал, моделката излизала с богати господа. Тъй като Николай не се движи в тези среди, тя дори не предполагала, че той научи какво се случва в негово отсъствие.

Въпреки, че Антония Петрова била тази, която кръшка, тя постоянно проверявала телефона и компютъра на любимия си. Но само година след като започнал връзка с нея, на Николай му писнало от обсебващото й поведение.

Още от началото на връзката им, блондинката се нанесе в дома му. Антония Петрова не пропускаше възможност да публикува в мрежата снимки от палата на Николай в полите на Витоша. Тя дори сподели с последователите си в мрежата, че любимото й кътче е външното джакузи.

Освен луксозната къща, Николай притежава и апартамент в топ центъра на столицата. Той може да се похвали и с успешен бизнес. Бившият на Петрова притежава собствена фирма за климатични инсталации.

Но след като научил какви ги върши любимата му в негово отсъствие, той на мига събрал багажа й я изхвърлил от дома си. Антония Петрова го умолявала със сълзи на очи да й даде още един шанс. Но той бил непреклонен, пише Хот арена, позовавайки се на „Таблоид“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар