Константин призна има ли връзка с Гери-Никол

Константин призна има ли връзка с Гери-Никол
2.44 (48.89%) 9 votes

Константин проговори за Гери-Никол

Константин проговори за отношенията си с Гери-Никол. След като дълго време на Коцето му беше приписвана връзка със Зорница Линдарева, за която той отрече, сега на певеца се приписва нова забивка.

Името на Константин е спрягано и с Гери-Никол. Твърди се, че двамата са се сближили покрай участието си в риалитито „Като две капки вода” и са преминали границата на приятелските отношения. Поп фолк певецът призна пред вестник „Шоу” какви са истинските му отношения с Гери-Никол и как се чувства в „Капките”.

„Толкова години вече съм в шоубизнеса, продуцентите са ми приятели и просто нямаше как да им откажа. Аз съм пич и обещая ли нещо, винаги ще си го изпълня. Юни месец съм бил обещал да вляза във „ВИП Брадър” и да не ги издъня, приех поканата. Големи простотии се случиха там, дори ме забъркаха в любовна афера със Зорница Линдарева”, разказва Коцето за участието си в риалити форматите. „Затова след края си отдъхнах и си казах, че е време за почивка”, допълва Константин. Но му се обажда Магърдич Халваджиян за участие в „Капките”. Накрая, след дълги уговорки, той все пак приема поканата.

Веднага след влизането на поп фолк изпълнителя в предаването обаче му преписаха нова любов – Гери-Никол. „Където и да ходя, все ме изкарват влюбен в някоя”, казва Коцето. „Гери-Никол е абсолютен професионалист, доста по-малка е от мен, семейни приятели сме, била е на сватбата ми. С нейните родители сме големи приятели от години, тя израсна пред очите ми”, разказва певецът.

Константин проговори за Гери-Никол

Константин проговори за Гери-Никол

„Няма как при нас да се получи нещо любовно. Ние сме различни светове, да не кажа вселени”, разкрива Константин истинските отношения между него и Гери-Никол. „Ама няма лошо, нека ме пишат, с която си искат”, допълва той. „Тя беше на участие в моята дискотека, снимахме се и оттам тръгнаха едни свободни съчинения…”, сподели Коцето за това, как се е стигнало до слуховете за връзката му с Гери-Никол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар