Какво се случва с Кобрата и Андреа?

Гласувайте за статията

Отношенията между Кобрата и Андреа далеч не са като в приказките

Андреа и Кобрата са заедно от 11 години. Но двамата все още са просто гаджета и не се престрашат да предприемат по-сериозна крачка.

Запознати коментират, че вина за това има единствено Андреа. Кубрат, който вече е на 37 години, отдавна е готов да стане баща. Напоследък той дори е станал по-настоятелен по този въпрос. Боксьорът е категоричен, че е крайно време Андреа да го дари с наследник. Но тя не иска и да чуе за деца.

Блондинката, която държи прекалено много на външния си вид, се страхува, че тялото й ще се промени в негативен аспект след раждането.

Пред дружките си тя споделя, че без друго е склонна към напълняване и не може дори да си представи как би изглеждала след евентуална бременност, пише Клюки.бг.

Все пак тя е по-малка от Кобрата с 6 години и може да изчака още малко с раждането на наследници. Запознати с отношенията им не изключват вероятността много скоро връзката им да приключи.

Кубрат дори не си представя да замени любимата си с друга жена, която с радост ще го дари с куп дечица. Но от друга страна едва ли търпението му е вечно. И в даден момент просто ще му омръзне да чака певицата, коментират запознати.

„Ако двамата се разделят, за раздялата им ще има вина Андреа. Тя не иска и да чуе за деца от страх, че ще развали фигурата си, която поддържа с много усилия“ – коментират запознати.

В едно от последните си интервюта тя заяви, че все още очаква предложение за брак от любимия си и вече е готова да създаде семейство. Но според запознати, истината е коренно различна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар