Хороскоп за 20 април, петък

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Петък се характеризира с много работа, но ако сте по-организирани, ще се радвате на печалби. Не позволявайте на емоциите да пречат на реализацията ви. Денят е благословен за контакти, за пътуване и за професионална изява. Сполуката ще бъде с вас при разрешаване на задачите, а така също и в любовта.

Телец
Първо помислете и после действайте! Не си позволявайте любовно увлечение, сега имате по-голям шанс. Ако дадете приоритет на чувствата си, ще претърпите финансови загуби. Склонни сте да допускате грешки и поради някои домашни неприятности. Насочете вниманието си в сферата на контактите. Късметът ви е там.

Близнаци
За вас предстои хубав ден, особено в материален план. За мнозина се изпълняват имуществени претенции, печелите и по отношение на финансови дела. В работата също ще ви върви, изпъкват влиятелни протекции. Единственото, което е необходимо да спазвате, е да бъдете по-въздържани – в контактите с околните, в преследване на целите.

Рак
Вие сте силно активизирани за реализация днес. Затрупани сте с работа, не са малко и препятствията за преодоляване. На преден план изпъква трудно разрешим финансов проблем. В този смисъл най-важни са връзките ви. Организирайте необходимите срещи и разговори, и нищо чудно да бъдете зарадвани с новини. Хубаво развитие и в любовта.

Лъв
Петък се характеризира с материална сполука. Изпъкват печалби, допълнителни доходи от странична дейност, увеличаване на трудовото възнаграждение. Но има и неблагоприятни зваздни аспекти, които акцентират най-вече върху емоционалното ви състояние. Изнервени сте и лесно влизате в конфликт, твърде обидчиви сте.

Дева
И при вас материалните въпроси са на преден план днес, не е изключено да делите имущество в някого. Звездите предричат разбирателство и съгласие между двете страни. Налага се обаче по-голямо внимание върху отношенията ви с близките. Възможно е късане на някаква връзка.

Везни
Денят е доста интересен в материален аспек. Очевидни са финансови проблеми и лишения, но точно толкова изпъкват и благоприятни възможности. Ще ги откриете както на работното място, така и сред близките и приятелите си. Спечелили сте любовта и уважението им. Трудът ви ще бъде възнаграден, някой ще ви помогне.

Скорпион
Петък е напрегнат ден и нищо чудно да бъдете доста ангажирани. Не е лошо обаче да намерите време за почивка, изглеждате доста изнервени. Контролирайте поведението си, спокойно бихте могли да отложите някои задачи за друг ден. Имате материален късмет, който за някои от вас може да дойде от чужбина.

Стрелец
Дава ви се право на избор, необходима е само повече решителност. Звездното влияние е благоприятно, не се притеснявайте, че ще допуснете грешка. Смелите и предприемчиви действия носят еднакво материален успех и любовно удовлетворение. Ще ви върви, с лекота ще осъществите замислите си.

Козирог
Изпъкват хубави новини по материални въпроси, възможно е близък човек да пристигне от път. Денят е с добра характеристика, но изглежда по-голямата част от вас са завладени от мрачни мисли. На помощ отново са контактите – както с близки и приятели, така и сред обществото. Наблюдават се чудесни условия за реализация на плановете ви.

Водолей
Петък е тягостен по отношение на любовния живот. Мнозина от вас се чувстват жертви в този смисъл. Бързам да подчертая, че е справедливо развитието на обстоятелствата и едва ли ще постигнете нещо добро с амбициите си напред. Необходими са повече такт и търпение. Шансът за деня е от професионално естество. Наблюдават се придобивки.

Риби
В печеливши позиции сте. Каквото предприемете днес, ще го осъществите с лекота. Късметлии сте по отношение на материални дела, но се налага да се справите с трудности от емоционален характер. Бъдете внимателни в общуването с партньора си, направете компромис.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар