Алекс Сърчаджиева изненада всички с това, което направи

Гласувайте за статията

След три десетилетия тя проговори с баща си

Актрисата Алекс Сърчаджиева изненада всички с това, които направи.

Тя обяви, че вече е простила болката, обидите и прегрешенията на баща си Йосиф Сърчаджиев и може да се облегне на бащиното му рамо.

Всъщност сцената на Сатиричния театър бе тази, която им даде шанса да се съберат, отбелязва на страниците си в. „Таблоид“. Именно там работят и двамата. За огромна изненада на всички техни колеги и познати, в последно време Алекс Сърчаджиева най-редовно пиела кафето си в компанията на Йосиф Сърчаджиев.

Алекс Сърчаджиева

След три десетилетия тя проговори с баща си

Всеки ден двамата сядали във ведомственото барче и обменяли идеи за пиесите. Йосиф Сърчаджиев, който е и режисьор дори давал творчески напътствия на наследницата си.
Припомняме, че Алекс Сърчаджиева се приюти едва през миналата година в Сатиричния театър, докато баща й е стар кадър там.

След известни перипетии през годините, Йосиф Сърчаджиев отново твори на „Стефан Караджа“ 26.
Той не може да намери думи, с които да изрази благодарността си на шефа на театъра Калин Сърменов. Именно той бе човекът, който го върна на сцената на Сатирата, след прогонването му от предишния ръководител проф. Здравко Митков.

Преди около две години актьорът и режисьор бе подтикнат от журналиста Светослав Иванов в предаването му „120 минути“, да поиска прошка от екрана.
Сърчаджиев го направи, но така и не стана ясно към кого точно бе адресирана молбата за помирение.

Тогава той каза: „Прощавай! Прощавай! Това е!“.
В продължение на дълги години своенравният Йосиф Сърчаджиев категорично отричаше каквато и да било връзка с момичето от извънбрачната си връзка с колежката му Пепа Николова.

Той не само категорично отказваше да говори за дъщеря си, а и побесняваше, щом някой спомене името й и се опита да се рови в личния му живот.
Дори, когато смъртта покоси Пепа Николова, Йосиф Сърчаджиев мина с едно сухо съболезнование към родната си дъщеря, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар